fbpx

С какво е различно обучението?

 • Оригинално. Не е копирано и преведено от английски.
 • Интерактивно. Не можеш да го завършиш пасивно.
 • Практично. Само нещата, които са наистина важни.
 • Изпипано. Не е правено "през пръсти" за пари.
 • Лично. Примери истории от живота на автора.

7 дни

Не обещавам, че ще променим живота ти за 7 дни. Това е нереалистично… Не вярваме в бързите схеми, които обещават грандиозни резултати за никакво време. Това, което мога да ти гарантирам (базирано на обратната връзка на хората, които вече минаха през обучението) е, че 7 от 10 човека вече се чувстват доста по-уверени да застанат пред камера и не им се струва толкова страшно и непоносимо, колкото преди.

Разбира се, изкуството да говориш пред камера, може да отнеме години, за да се развие, но вярвам, че можем да ти помогнем да направиш първите няколко стъпки като ти покажем практични упражнения, които можеш да използваш, за да се справиш с някои от най-често срещаните страхове.

 

Камерите те плашат? Това обучение е за теб!

Говоренето пред камера няма почти нищо общо с говоренето пред жива аудитория. Много хора, които се справят прекрасно, когато говорят пред хора осъзнават, че се превръщат в пълно дърво, когато застанат пред камера. Може би и ти се чувстваш така и това те тормози, дърпа те назад и ти пречи да постигнеш това, което искаш. Е, имам добра новина – да говориш пред камера не е талант, а умение, което всеки може да научи. Също като четенето, шофирането, подскачането на един крак и ядрената физика, увереността пред камера може да бъде научена.

Не ме интересува!

Всеки може да говори пред камера!

Живеем в безпрецедентни времена в човешката история, времена, в които всеки може да застане да натисне бутон, да се случат някакви магически процеси и изведнъж милиони хора да чуят какво имаме да кажем – нещо, което никога в историята на човечеството не е съществувало. 

Въпросът е, че ни е страх от камерите. Страх ни е какво ще си помислят другите за нас, дали сме достатъчно кометентни, забавни, харизматични, красиви и т.н. Е, в това обучение ще се занимаем с по-голямата част от тези страхове и се надяваме, че в края му те няма да имат същата парализира сила върху теб.

Партньори

Клиенти

Веселин Тонов

водещ на обучението

Веселин Тонов е основател на Епик Медия Груп и Видео Фабрика. Занимава се професионално с видео продукции от 2009г. насам. Има продуцирани над 1200 видео клипа за клиенти в България, САЩ, Англия, Чехия, Австралия и Австрия. От 2017г. води обучения, част от които са били екипи на БТВ Медиа Груп, L’Oreal, RE/MAX и Булстрад. Неговите обучения се характеризат с висока енергия, чувство за хумор и нестандартни практични упражнения. През 2019г. е поканен да заеме поста на глобален маркетинг директор на CSPII – позиция, която заема и до днес.

За кого е обучението?

Интроверти

Обучители

Собственици на Бизнес

Коучове

Консултанти

Защо да се запишеш?

Практичност

Това обучение не е от тези, които можеш да си купиш, да изгледаш за няколко часа и да си продължиш живота без видима промяна. Целта на тези 7 дни е да бъдат повратна точка в твоята увереност пред камера и да отворят врати, които са ти се стрували не само затворени, но и залостени. Е, време да е ги отворим.

Загриженост

Целта на това обучение не е да станем богати, има много по-бързи начини за това. Искаме да ти помогнем да повярваш във себе си, да видиш отвъд хоризонта пред очите ти. Ако в някакъв момент се затрудняваш с обучението, пиши ни на office@videofabrika.bg и ще ти съдействаме.

Интерактивност

Не можеш да завършиш обучението пасивно. Добре де… теоритично можеш, но не те съветваме да го правиш, понеже ще е загуба както на време, така и на пари. Искаме да ти помогнем да изградиш увереността, която ще ти е полезна далеч отвъд говоренето пред камера, но не можем да го направим сами.

За какво ще говорим? Приготви си тефтер!

 • Как да извлечем максимума от всяко обучение

  Ден 1

 • Как да се справим със страха от мнението на хората

  Ден 1

 • Как да се справим с негативните коментари

  Ден 1

 • Как да се справим със синдрома на самозванеца

  Ден 1

 • Как да бъдем автентични пред камера

  Ден 1

 • Как да бъдем по-добри след всяко видео

  Ден 1

 • Как да продължим след обучението

  Ден 1

Не е за мен!

#unfuckwithable

(прил.) Когато си в мир и синхрон със себе си, нищо, което някой казва или прави не може да те притесни и никаква негативност, или драма не могат да ти повлияят.

По време на обучението ще споделим техники, които ще ти помогнат да достигнеш до това състояние на вътрешен мир, в което мнението на хората и негативните коментари няма да имат същата опустушителна сила върху емоционалното ти съсстояние, както може би имат в момента.

Често задавани въпроси (FAQ)

Kак да се запиша?

Много е просто. Цъкаш върху магическия бутон с надпис “записвам се”, въвеждаш данните на кредитната или дебитната си карта и очакваш мейл с инструкции. Това е.

Колко струва?

Цената на обучението е 97лв. с ДДС.

Kак да платя?

Елементарно. Въвеждаш данните на дебитната или кредитната си карта в страницата за плащане и плащаш. А, също така поддържаме Apple Pay и Google Pay.

Възможно е и плащане с банков превод, но за него трябва да ни изпратиш мейл, за да ти изпратим ние банковата сметка, да направиш превода, да снимаш или сканираш платежното, да ни го изпратиш и да изчакаш да го видим, за да ти дадем достъп до обучението.

Има ли отстъпка за ученици и студенти?

Да. Отстъпката за ученици и студенти е 30%. За да се възползвате от нея, ни изпратете снимка или сканиран документ, удостоверяващ, че към датата на покупка сте активен ученик или студент на office@videofabrika.bg и, след проверка, ще получите на имейла промо код с 30% отстъпка, който можете да използвате еднократно при покупка.

Има ли отстъпка за групи?

Да. Ако се съберете 10 човека, които искате да закупите обучението заедно, получавате 10% отстъпка. За 20-50 човека – 20% отстъпка, за 50-100 човека – 40% отстъпка и за 100+ човека – 60% отстъпка. За да се възползвате от груповите условия, изпратете ни запитване на office@videofabrika.bg

Mога ли да взема обучението на изплащане?

Разбира се. Можеш да го изплатиш на една вноска сега или на една вноска когато възможността. И при двата случая, ще получиш достъп до обучението след потвърждение на плащането.

Мога ли да гледам обучението без достъп до интернет?

Разбира се. Обучили сме пощенски гълъби всяка сутрин да доставят писма, съдържащи транскрипция на видеата и джобен прожектор с холограми на скрийншоти от видеото за деня.

Ще получа ли сертификат?

Да, ще получиш красив сертификат в PDF формат, а ако искаш подписан хартиен сертификат в рамка, можеш да заявиш такъв по имейл срещу 20лв. с ДДС с включена доставка до цяла България.

Колко време ще имам достъп до обучението?

Това заивиси изцяло от теб. Ако завършиш обучението в рамките на 60 календарни дни от покупката, ще имаш достъп до него вовеки веков. 

Ако обаче, не завършиш обучението в рамките на 60 календарни дни, достъпът до него ще бъде ограничен и ще трябва да го закупиш наново, ако искаш да го завършиш.

Решихме да въведем тази система като допълнителна мотивация. Всички знаем, че обичаме да купуваме курсове, които след това никога да не завършваме, защото знаем, че можем да го направим по всяко време. Е, този не е един от тях.

Мога ли да си получа парите обратно?

Разбира се. Ако по някаква причина обучението не ти допада или нямаш възможност да го завършиш в рамките на 60 дни, просто ни изпрати имейл на office@videofabrika.bg с детайлите на поръчката и ще ти възстановим 100% от сумата.

Мога ли да получа фактура за обучението?

Да, данъчна фактура може да бъде издадена до 5 дни след покупката. Необходимо е да ни изпратите фирмените данни и потвърждение на поръчката (разписка от Stripe/номер на поръчка или дата и час на поръчка, придружени с мейла, от който е направена поръчката).

Можем ли няколко човека да минем с един достъп?

Нека си кажем нещата в очите – живеем в страна, в която пиратството е по-често срещано от плащането за една или друга услуга. Наясно съм колко е изкушаващо да си купите обучението и след това да дадете достъпа на всичките си роднини, приятели и познати. Ще ви дам една основна причина да не го правите – хората не оценяват безплатните неща. Може би си мислиш, че им правиш услуга, като им спестяваш парите от обучението, но не е така. Дори да го завършат (без сертификат, разбира се), те няма да положат същите усилия като теб, понеже не са платили същата цена като теб и следователно не е толкова важно за тях. 

Ако искаш да подариш обучението на някого след като сте го завършили, мога да предложа следното: 20% отстъпка за всички, които идват по препоръка на някой, който е завършил обучението. Това ще се случи със специален промо код, който се издава индивидуално на всеки, завършил успешно обучението.

(9/10)

Рейтинг

Отзиви от предишни обучения

На 100% не искам!

Създадено с любов от Elevate Design   |   Всички права запазени   |   2018-2021